logo

postanite deo našeg tima

Odlučili ste da započnete karijeru u kompaniji Tehnounion Exim? Šta je sledeće? Ukratko ćemo vam objasniti kako da se prijavite za neku od pozicija za koju ste zainteresovani i koje dalje korake možete očekivati kako bi postali deo našeg tima.

1. POGLEDAJTE OTVORENE POZICIJE

Zahvaljujemo vam se na interesovanju da se pridružite našem timu. Mi smo organizacija koja se razvija i koja nudi mogućnosti kako za one koji imaju iskustva u određenim oblasima tako i onima koji su odlučili da grade karijeru zajedno sa nama. Molimo vas da se upoznate sa našim trenutno otvorenim pozicijama klikom OVDE.

2. PRIJAVA PUTEM INTERNETA

Molimo vas da se prijavite putem aplikacije za poziciju za koju smatrate da sa vašim znanjem, iskustvom i veštinama savršeno odgovarate. Samo i jedino prijave primljene preko sajta biće uzete u razmatranje. Proces apliciranja je jednostavan. Molimo vas da nakon popunjavanja aplikacione prijave, priložite vaš CV. Kada završite sa prijavom, automatski odgovor da je vaša prijava primljena će vam biti poslat na vašu mail adresu koju ste ostavili. Ukoliko se poruka iz nekog razloga nije pojavila, molimo vas kontaktirajte nas na zaposlenje@tehnounion.rs. Molimo vas da obratite pažnju da vaše kontakt podatke ažurirate, jer je dalja komunikacija sa kandidatima putem elektronske pošte.

3. PROCENA KANDIDATA I PROCES SELEKCIJE

Nakon završetka trajanja oglasa, pristupa se preselekciji kandidata koji su se prijavili. Oni koji odgovaraju zahtevima i odgovornostima navedenim za datu poziciju pozivaju se na testiranje kao sledeći korak selekcije.

4. INTERVJU

Broj intervjua zavisi od pozicije za koju aplicirate. Prvi intervju je obično sa direktorom odeljenja za koje je raspisan oglas i sa zaposlenim iz službe za ljudske resurse. Vodi se intervju koji je zasnovan na kompetencama. Ovo je prilika kako da se mi upoznamo sa vama, tako i da vi pitate sve što bi vas interesovalo o budućem poslu u kompaniji Tehnounion.

5. IZBOR KANDIDATA

Kandidati koji uspešno prođu proces selekcije postaju deo tima Tehnounion. Kontaktiramo vas putem telefona i usmeno saopštimo lepu vest. Najavljujemo da ćemo vam ponudu poslati putem elektronske pošte kako biste se upoznali detaljno sa istom i da nam se nakon toga javite kako bismo dogovorili naredne korake. Za sva pitanja koja možda imate i datum početka rada, dogovarate sa Službom za ljudske resurse koja vam je ponudu i poslala.

1 Menadžer prodaje - Beograd i Sremska Kamenica

opis posla

Kontakti sa klijentima na terenu , pregovaranje radi prodaje , servisiranje postojećih i pronalaženje novih klijenata , izveštavanje nadležnih rukovodilaca , platforming klijenata , analiza zahteva klijenata u cilju podrške i pronalaženje najboljih rešenja , komunikacija sa tehničkim odeljenjima, distribucija dokumentacije i uputstava , poznavanje asortimana dobavljača i tržišta elektromaterijala u oblasti niskog i srednjeg napona , kao i potpuna odgovornost za dostizanje ciljeva prodaje.

uslovi konkurisanja

VS ili VSS stručna sprema - elektrotehnički smer (prihvatljivi su i drugi fakulteti ali sa iskustvom rada na tržistu elektro materijala). Najmanje 3 godine radnog iskustva , odlično poznavanje MS Office paketa, sposobnost organizovanja vremena prema prioritetima , poznavanje engleskog jezika , vozačka dozvola B kategorije, spremnost na putovanja, komunikativnost i fleksibilnost . Dobre organizacione sposobnosti, zelja za napredovanjem i usavršavanjem.

rok za prijavu

Kandidatima nudimo stimulativan finansijski paket: fiksni LD + varijabilni LD + bonusi , dugoročni angažman u uspešnoj i renomiranoj kompaniji , rad u dinamičnom i proaktivnom okruženju po usvojenim normama i akcionim planovima , mogućnost i obaveza stalnog usavršavanja.

Aplikacioni formular

2 Tehnička podrška - Beograd

opis posla

Rad u službi „back office“ kao podrška kupcima i menadžerima prodaje, analiza zahteva kupaca u cilju pronalaženja najboljih rešenja, izrada dokumenata: ponude, predračuni, računi, robne kalkulacije, narudžbe i potvrde narudžbi, uspostavljanje i razvoj saradnje sa manjim dobavljačima i kupcima, poručivanje robe, praćenje isporuke, aktuelno i pravovremeno informisanje kupaca o vremenu i dinamici isporuke, stalna saradnja sa magacinskom službom radi sto efikasnijih isporuka, praćenje drugih relevantnih podataka u cilju poboljšanja usluge kupcima i menadžerima prodaje

uslovi konkurisanja

Diplomirani inženjer elektrotehnike, komunikativnost i smisao za prodaju, veoma dobro poznavanje rada na računaru (MS Office), logičko razmišljanje, predusetljivost, samoinicijativa i dobra organizovanost, poznavanje NN opreme proizvođača Schneider Electrica, Legranda, Siemensa

rok za prijavu

Kandidatima nudimo dugoročan angažman u uspešnoj kompaniji, rad u dinamičnom i proaktivnom okruženju po usvojenim normama, stimulativan finansijski paket: fiksni LD + varijabilni LD + bonusi, računar, telefon, ... mogućnost i obaveza stalnog usavršavanja

Aplikacioni formular

pogledajte trenutno otvorene pozicije

Prijavom na konkurs prihvatate uslove raspisane ovim konkursom. Dobićete potvrdni e-mail da smo primili vašu aplikaciju. Ukoliko niste dobili povratni e-mail, molimo vas da kontaktirate službu ljudskih resursa. Samo kandidati koji uđu u uži izbor biće obavešteni o narednim koracima selekcije.